وقتی شاگردان از هم می آموزند

author

  • دکتر زهرا بازرگان
Abstract:

افت تحصیلی یکی از مهمترین معضلات نظامهای آموزشی در بسیاری از کشورهای جهان محسوب شده‘فعالیتهای بیشماری برای مقابله با آن انجام میگیرد. در مقاله حاضر ‘ یکی از روشهای مقابله با افت تحصیلی دانش آموزان‘به نام آموزش متقابل‘که میتواند در سطوح مختلف تحصیلی بویژه در دوره ابتدایی کاربرد داشته باشد‘ بررسی میشود.در این مقاله ضمن مطالعه تحول این روش آموزشی در گذشته‘به استقبالی که در سالیان اخیر در بسیاری از کشورهای دنیا از آن به عمل آمده است اشاره شده و شرایط لازم برای اجرای این نوآوری مورد توجه قرار گرفته است. سپس برخی از نتایج و آثار مثبت این روش بر شاگردان ضعیف کلاس ((شاگرد معلمان)) ونیز بر تحول مدرسه و تغییر نگرش معلمان بررسی شده است.

Upgrade to premium to download articles

Sign up to access the full text

Already have an account?login

similar resources

لطفا وقتی چاقو را زمین می گذارید قلم به دست بگیرید (نامه به سردبیر)

شاید خواننده با مشاهده این عنوان تصور کند که منظور اینست که وقتی جراح عمل جراحی را تمام می کند باید قلم به دست گرفته و شرح عمل کاملی از اقدامات انجام شده را همراه دستورات لازم در پرونده بیمار بنویسید - که البته این کار واجب و لازمی است.اما منظور از طرح این جمله به خاطر ذکر این نکته است که متاسفانه جراحان کمتر تمایل به نوشتن دارند؛ در حالی که هر کدام از این عزیزان خاطرات بسیار شنیدنی در سینه دار...

full text

وقتی از طلاق حرف می زنیم / تأملی بر «از من نخواهید لبخند بزنم»

در این نوشتار نگارنده قصد دارد با تحلیل اثر باربارا پارک، این نکته را به خواننده القا کند که در این کتاب، وضعیت روحی و روانی شخصیت اصلی داستان و متقابلاً دنیای درونی نوجوانانی که وضعیت مشابهی با این شخصیت دارند به خوبی بیان شده و نیز بحران های بعد از طلاق و ضرورت بازگشت به زندگی، در این داستان منعکس شده است.

full text

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


Journal title

volume 2-1  issue 0

pages  -

publication date 1993-03-21

By following a journal you will be notified via email when a new issue of this journal is published.

Keywords

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023